tirsdag 22. april 2014

Det ser ut som strikking

sa min yngste sønn da han så bildene av denne hoggormen vi så på en av påskas turer.Kanskje en ide?


Jeg har sett hoggorm før, men aldri så nærme og så lenge. Fin kamuflasje mot stein og lav. Og sikkert deilig for ormen å kose seg i sola. 


Vi koste oss også!


A propos strikking og inspirasjon: Har du hørt om KNITSONIK Stranded Colourwork Sourcebook? Felicity Ford kommer med en spennende bok til høsten, om å gjøre dagligdags inspirasjon om til fabelaktig strikking. Jeg håper å få med meg en "workshop" med henne på Shetland Wool Week til høsten. Les mer om prosjektet her.

6 kommentarer:

 1. Ja, hva med en hoggormgenser?
  Da jeg traff en hoggorm på nært hold i fjor (http://asalmanakk.blogspot.no/2013/09/hyt-henger-de-osv.html), la jeg merke til at mønsteret var bygd opp av helt perfekte hexagons (altså sekskanter). Her er det store muligheter for en kreativ designer!

  SvarSlett
 2. Hihi, ser du har møtt på en turvenn ute du også. Fascinerende kryp - og det er jo så inn med striper og mønster. Det er bare å la seg inspirere :)

  Ps - høres ut til at du har en sønn som er "litt" påvirket av mor's strikkedilla når det er første kommentaren ut, fnis :D
  Herlig!

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke det synet på huggorm at det kan inspirere meg til strikking. Jeg fikk frysninger når jeg så bildene dine... uff. Men det er vel opp til hver enkelt hva som kan inspirere ;)

  SvarSlett
 4. man kan vel la seg inspirere av det meste - lover at jeg ikke skal gjøre det til en vane å vise slangebilder her :-)

  SvarSlett