søndag 20. oktober 2013

Ull i bruk

Monstermønster oppfordrer til å vise fra ull i bruk. Her er hennes genserbeholdning 2013. Vibeke  og Pinneguri (og sikkert fler jeg ikke har sett ennå) har fulgt oppfordringen. Og her kommer min "ull i bruk". Det er ikke hele beholdningen, men det jeg bruker mest. 


Fra venstre: Owls. Strikket i Cascade 220, som jeg likte veldig godt da jeg strikket, men det nupper ganske mye, så jeg har ikke brukt det igjen. 
Sorry, but there's a fly on your sweater! Strikket i Kauni. En stripefavoritt!
Vaila verde strikket i en tråd tynn alpakka, en tråd lammeull. Det er nok den meste brukte av alle. Deilig, lett og varm. 


Under bordet henger fra venstre en rød jakke, omsydd fra en genser som var flekket og litt for vid. Strikket på forelesning for skremmende mange år siden, men like fin, bortsett fra at jeg aldri brukte den. Så den har fått et nytt liv, deilig kosejakke.
I midten Sparkle!, strikket av diverst restegarn i grønt og hvitt.
Til slutt Liesl, luftig og lett, i et blandingsgarn kjøpt på ferie i Nederland.

Ha en fin søndag! Vis fram ulla di, da vel!

15 kommentarer:

 1. Stilig at Monstermønsters innlegg har fått så mange av oss til å finne fram og vise :)
  Den røde jakka må du modellere en gang. Så spennende med nytt liv i gammel og ubrukt genser. I det hele tatt, vi skulle vært tøffere og klipt og limt mer med det vi ikke bruker.
  Den Vaila Verde misunner jeg deg - som jeg har nevnt før.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hadde jeg hatt mer tid, hadde det nok blitt mer klipp og lim også - har en del som ikke er i bruk. Men den grønne Vaila er alltid god å ha, både for kropp og sinn :-)

   Slett
 2. Så moro å se hvilke skatter i skapet ditt! Fluegenseren er råtøff, den grønne er nydelig (må sjekke ut mønsteret). Morsomt med omsøm og nytt liv. Den fortjener nesten en egen bloggpost. Den grønne med mønster ser også veldig flott ut i tillegg til resten selvfølgelig. Så inspirerende å se, selv om jeg egentlig ikke trenger inspirasjon til flere egoplagg. :)

  SvarSlett
 3. Her var det jammen meg mye fint. Blir så inspirert av dere som har laget innlegg etter oppfordring fra Monstermønster, så mye fint altså. Jeg må helt klart strikke mer til meg selv. Kanskje jeg skal lage et innlegg for å få litt oversikt jeg også. Takk for titten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i like måte! Strikk til deg selv, da vet du i hvert fall at det blir satt pris på :-)

   Slett
 4. Ååååå for en herlig garderobe!!! MYE lekkert!
  Eg har noen gensere i cascade220, men nupper ikkje
  og det er nok sant at det er veldig individuelt

  Den "Flue" genseren var jo råtøff!!!

  KOS deg og ha en flott kveld!
  Du er velkommen inn i min garderobe også hehe

  Vibbedille :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg tror jeg har hørt at garn nupper mer jo løsere man strikker, og jeg strikket på ganske tjukke pinner. Takk for titten i din garderobe!

   Slett
 5. Så mye flotte plagg. Likte spesielt godt den røde jakken din jeg altså!

  SvarSlett
 6. Virkelig mye flott da :) Hyggelig å se hva ander strikker, likte spesielt dine grønne innslag - er selv svak for grønn men har faktisk ingen jakker eller gensere som er grønne. Må nok gjøre noe med det ja.

  SvarSlett
  Svar
  1. Grønt er skjønt! Høres ut som du trenger noe grønt, ja!

   Slett
 7. Morsomt å se bilder av ull i bruk! Det blir mest småstrikk på meg, så da hadde det blitt mest sjal/skjerf og votter hvis jeg skal legge ut bilder av det. Noe som er i bruk og som jeg gleder meg over hver dag er pulsvarmerne jeg strikket etter din oppskrift i vottealongen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er fint med småstrikk også, kanskje en ny oppfordring til å vise fram votter, sokker og skjerf i bruk :-)

   Hyggelig å høre at du bruker pulsvarmerne! Jeg henger nok litt etter i den alongen, dessverre...

   Slett
 8. Herlig innlegg hos deg også. Mange fine ullplagg! Liker fargen på uglegenseren din, så synd at den nupper slik. Nupping er nok individuelt, men noen typer garn nupper nok oftere enn andre ser det ut til.Har ikke prøvd Cascade, så jeg skal ikke uttale meg om det :) I dag har jeg også laget ull i bruk-innlegg :)

  SvarSlett