søndag 9. mars 2014

Ull, snø, tåke og sol

For et par uker siden nå, hadde jeg noen dager vinterferie. Drømte om hyttekos og lange skiturer. Vel, hyttekos ble det, og litt ski, men når det er tåke, snø og vind, blir ikke turene så lange.


I stedet ble det desto mer hyttekos. Dvs brettspill, kortspill, lesing og strikking. Jeg storkoste meg med boka "Ren ull", om norsk ull og tekstilhistorie. Det kan kanskje høres tørt ut, men boka er full av bilder og teksten er levende og godt skrevet, krydret med personlige historier. Anbefales på det varmeste. Mange har kommentert at Dale flytter garnproduksjonen utenlands, og i den forbindelse har flere bloggere vist lister over produsenter av norsk ullgarn. Det er noen store, og flere mindre. Se her på Annes blogg, og her hos Ellemelle.

Og i går kom endelig sola på besøk igjen. Herlig!9 kommentarer:

 1. Hørtes ut som du hadde en herlig ferie tross dårlig vær! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Den boka fikk jeg forrige helg! Så langt topp å lese.

  SvarSlett
 3. Å.ja, den boka må jeg skaffe meg, det høres ut som spennende lesing. Sikkert en sånn bok man kan lese litt i og så legge vekk og ta frem og legge vekk ........
  Takk for omtale, det er jo viktig at man vet hvor det er mulig å få kjøpt norsk ull om man ønsker det, og her er jo mange som selger garn det ikke går an å få kjøpt andre steder, spesielt og unikt garn. Det er spennende.

  SvarSlett
 4. Hei, så artig at jeg ble tipset om den flotte bloggen din, Tori! Så utrolig mye lekkert du har designet, og så koselig å lese innleggene dine! Må nok bestille mønsteret på genseren Next year in Lerwick - den er bare helt fantastisk! Må bare få unna noen andre prosjekter først :) Hilsen Liv Aagot (også Lillehammer)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Liv Aagot! Kanskje vi ses på strikkepub en dag? Jeg kan dessverre ikke i kveld.

   Slett