onsdag 23. oktober 2013

På oppfordring...

... kommer bilde av meg i min røde, redesign-jakke.Det var Pinneguri som ville se den modellert. Beklager litt dårlige bilder tatt med selvutløser i dårlig lys, men her er jeg altså, med min røde, redesignede kosejakke. Flekk midt foran forsvant i oppklippingen, og andre flekker er skjult under broderi.

Jeg trodde jeg hadde laget et innlegg tidligere om hva jeg gjorde, men det hadde jeg visst ikke. I stedet oppdaget jeg at jeg hadde et bilde, med jakka på, i et innlegg på den gamle bloggen min, fra 2011. I hvert fall bedre lysforhold på bildene der.

Takk for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg, og takk til Monstermønster for å starte og følge opp Ull i bruk-utfordringen. Jeg har aldri hatt så mye besøk her på bloggen, jeg! Håper noen kommer tilbake senere også. Jeg har i hvert fall oppdaget flere fine blogger som jeg vil besøke igjen gjennom dette.

Og hva med fairisle-genseren, lurer dere på? Det mangler fortsatt ett erme, men det jobbes med saken. Ulempen med å strikke ovenfra og ned er at det blir mye genser under pinnene på det siste ermet... Men om en uke eller to håper jeg det blir en ny ullgenser i bruk!

11 kommentarer:

 1. Morsomt å se den røde jakka på. Det ser ut som en ordentlig god jakke å slenge på seg, og artig med redesign. Tror ikke jeg hadde kommet på det en gang jeg. Lurer forresten litt på om jeg skal lage et blogginnlegg om ulltøy som ikke er så mye i bruk også. Ha en fortsatt fin uke! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg følger gjerne opp om det blir ulltøy i lite bruk også - har noen i den kategorien også :-)

   Slett
 2. Jakka ble fin! Godt at den fikk et nytt liv, for det må jo ha vært mye arbeid med den :-)
  Jeg prøvde å legge igjen en kommentar på den engelske bloggen din, men det var noe krøll så det gikk ikke. Ville bare si at Lillehammer-lua var veldig fin i de fargene! Så nettopp første episode av sesong 2 av Lilyhammer der de demonstrerte alternativ bruk av strikkepinner....

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg holder meg til den tradisjonelle bruken av strikkepinner!

   Slett
 3. Genial gjenbruk, jakka ble kjempelfott :)

  SvarSlett
 4. Farger! Men du er jo flink til å bruke farger, du. Egentlig. Men det var en skikkelig god-jakke, med de fargene. Takk for titten :D

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Så smart å gi nytt liv til et plagg på denne måte, Jakka ble jo helt spesiell og veldig flott!

  SvarSlett