lørdag 28. september 2013

Bytur på en lørdag


På en halvgrå høstdag passet det fint med en liten bytur. Herlig høststemning på veien. Jeg visste ikke at vi hadde så store og flotte eiketrær her på Lillehammer, jeg! 

Det blir ofte en tur innom Fretex. Morsomt å se hva som fins av håndstrikk der. Disse tre var de fineste i dag, synes jeg. Ingen av dem ble med meg hjem, håper noen andre kan få glede av dem.Så var det salg på Drops Merino-garn på Hobbiten, så da var det jo ingen grunn til å vente med å kjøpe dette garnet som skal bli en lue etterhvert.


Før vi gikk hjem, trengte vi en pause på Oliven. Gresk yoghurt - mmm.....


6 kommentarer:

 1. Høres ut som en veldig koselig lørdagstur!
  God helg videre :) Og takk for at du er med på gi-borten min!

  SvarSlett
  Svar
  1. God helg til deg også! Og hvem vil ikke være med på en gi-bort med så fine premier da :-) Lenge siden jeg har vunnet noe, så kanskje det er min tur....?

   Slett
 2. Å, jeg ville tatt med meg den grønne hjem jeg - fin hønsestrikk! Stikker ofte innom div Fretex-butikker i nærheten, både i Oslo og Lillestrøm, men det virker som de gode kupps tider er forbi heromkring - det er aldri noe fin hjemmestrikk å finne lenger. Det er flere år siden sist jeg fant en fin genser. Kanskje jeg må gå oftere??
  Ha en riktig god søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den var veldig fin den grønne, - og veldig stor... Håper noen får glede av den videre! Jeg tror nok tipset er å gå ofte, for fine ting forsvinner fort. Her på Lillehammer ligger Fretex midt i gågata, så jeg stikker ofte innom og titter.
   God søndag til deg også!

   Slett
 3. Enig med Anne på landet, den grønne fanga også min oppmerksomhet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Grønt er skjønt :-) Tror det blir grønn jakke til meg etterhvert, forresten...

   Slett