onsdag 1. juli 2015

Hurramegrundt!


Jeg hadde store planer for mai. En rekke halvferdige prosjekter skulle strikkes ferdig før sommerferien. Men så i begynnelsen av mai fikk jeg plutselig så veldig lyst til å strikke et sirkelrundt barneteppe. Ikke at det er verken barn eller barnebarn på gang her i huset, men babyteppe skulle det bli. Med tanke på at det uansett ville bli  v e l d i g  mange masker på slutten, valgte jeg litt tjukkere garn enn jeg vanligvis strikker med. Jeg plukka fram alt jeg hadde av rester i Rauma 3-tråds, Peer Gynt og liknende, og satte i gang. UFOene ligger der fortsatt, men jeg har et flott teppe, som inntil videre kan varme meg selv en kjølig sommerkveld. 


For å finne navn til teppet spurte jeg om hjelp i Facebook-gruppa mi. Det kom mange flotte forslag, men jeg falt pladask for Hurramegrundt!, som Tone foreslo. Mønsteret teststrikkes nå i sommer, og publiseres i august, tenker jeg. Er du på Instagram, kan du se noen av teststrikkernes prosjekter under emneknakken #hurramegrundt_babyteppe.

En tepose kan inspirere til så mangt...


3 kommentarer:

  1. Vilken vacker matta! Ja, man kan verkligen få inspiration från de mest oväntade håll. Jag hittade inspiration till min matta i en grytlapp! https://tygochgarn.wordpress.com/2015/06/27/vad-ar-det-for…-en-prastkrage/ ‎

    SvarSlett
  2. Alldeles nydelig, men for et arbeid, kommer ikke på mine pinner, men beundres sterkt! Ha en fin sommer uke hos deg, hilsen meg nå på Island!

    SvarSlett