mandag 27. juli 2015

Tips for effektiv vottestrikk i ferien

1) Pass på å ha med nok garn
2) Pass på å ha med nok pinner, gjerne flere sett strømpepinner i forskjellige størrelser, evt rundpinner om du foretrekker det. 
3) Husk å ta med oppskriftene du trenger

I tillegg til disse selvfølgelighetene kommer det viktige punkt 4:4) Ha alltid en vrangbord å strikke på - da kan du få unna denne litt kjedelige transportetappen mens du venter på maten på uterestaurant eller hvor du nå måtte ha noen minutter ledig. En vrangbord får plass i selv en ganske liten veske, så den kan være med overalt.


5) Ha med lydbok eller podcast, da kan du bare plukke fram en ferdig vrangbord fra veska og sette i gang med mønsterstrikk. Og vips, en vott. 

6) Spar trådfesten til en sein kveldsstund, det kan du gjøre når du er for trøtt til å strikke!

Strikker du Vottelauget sine #eventyrvotter, kan du bli med på #vottesommer. Vis bilder på Instagram, Twitter eller i Facebook-gruppa vår, Vottelauget og eventyrvottene. Gjør du det innen votteboka "Eventyrvotter" kommer 25. august, er du med på trekningen av overraskelser fra Vottelauget. 


I boka har vi seks flunkende nye mønstre - og et av disse strikker jeg på her - derfor kun en liten sniktitt. Fortsatt god sommer - for mange sikkert med votter både på pinnene og på hendene...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar