lørdag 28. desember 2013

Mysterievotter i januar


Vottemysteriet i juli  var så populært, og så morsomt å følge med på at jeg ble inspirert til å designe en mysterivott til. Og nå nærmere det seg at første nøkkel skal avsløres - mysteriestrikkingen starter 1. januar. Vottene er prøvestrikket av Judith og Anne

Bli med da vel, i  "I make mittens"-gruppa på Ravelry. I mysterietråden der finner du all informasjonen du trenger, og masse hyggelige vottestrikkere. 

7 kommentarer:

 1. Spennande! Eg har aldri vore med på ein Mystery Knitalong før, så kanskje blir 2014 debut-året ...?
  Eg skal uansett følgje med! God romjul til deg før start-skotet går!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er faktisk veldig morsomt med mysteriestrikking. I hvert fall av votter :-)

   Slett
 2. Jeg har forsøkt å melde meg på vottealongen på Ravelry, men uten hell. Har aldri gjort dette før, skjønner ikke så mye av hvordan dette foregår, men har så lyst på å være med :o) Kan jeg melde meg her? Har strikket etter engelske oppskrifter tidligere, men å melde meg på dette på engelsk var verre. Dette er meg: http://medpinneroggarn.blogspot.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei - jeg har svart deg på bloggen din også. Hvis du bare laster ned mønsteret, får du en Ravelry-melding hver gang det blir oppdatert. Og så er det jo opp til deg hvor aktiv du vil være i gruppediskusjonen, men det er i hvert fall morsomt å se alle de forskjellige versjonene bli vist fram etterhvert. Lykke til!

   Slett
 3. Det er gøy å være med selv om jeg ikke deltar så aktivt i gruppa. Jeg synes det er vanskelig å forklare meg på engelsk. Det er lett å lese og også lett å forstå mønstere på engelsk. Men som du også sier det er artig å se og lese hvordan alle de andre løser "oppgaven".

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er morsomt med all aktiviteten i vottegruppa :-)

   Slett
 4. Hei kjære Torirot, jeg er med :-) så hyggelig. Herlig er din vottemønsteret og så fint med boken "Hjemmelige hagen". Jeg så filmen siste dager og naturlig jeg strikker. Jeg håper jeg har snart bildene i ravelry-gruppe. Veldig gledelig og morsom.
  Herlig er din tuin samstrikk genser i blog her også - jeg liker mønsteret (har du oppskrifter med norsk språk, jeg bruker norsk) Jeg er ny med ravelry, jeg håper jeg kan gjøre med mer. Hilsen hjertelig til deg.

  SvarSlett