torsdag 11. juli 2013

Hils på Sigrid skilpadde

Sigurd skilpadde gikk i posten til Bente-Tove under gryteklutbytteringen i vinter.

Pot holder swap

Nå har han fått en lillesøster, Sigrid. Hun liker seg i sola.


Jeg har halvveis skrevet ned et mønster. Er det noen som har lyst til å prøvehekle en skilpaddegryteklut hvis jeg skriver ned mønsteret skikkelig? Jeg har også en annen gryteklut fra bytteringen i vinter som jeg nesten har mønster til. Flower Power! Noen interesserte?

Pot holder swap - November
Pot holder swap - November

Jeg har skrevet noen heklemønstre på engelsk tidligere, men det er slitsomt. Vanskelig å holde tunga rett i munnen på hva som er singel og dobbel og trebbel maske, særlig når dette er annerledes på britisk og amerikansk. Hekling på norsk er mye enklere, og jeg vil påstå at maskenavnene er mer logiske. 

Nyt sommeren, alle sammen, med eller uten grytekluter!

(Ble du gryteklutinspirert? Ta en titt på postene fra "Pot holder week" på min engelske blogg for to år siden. Det var begynnelsen på gryteklutbytteringen. Og ikke minst, ta en titt på Annepålandets gryteklutposter, Masse flott! Så får vi se om det blir en neste byttering - i så fall blir den litt annerledes enn tidligere år.) 

3 kommentarer:

 1. Hei Tori! Har du fått noen til å prøvehekle? Hvis ikke kan jeg gjerne prøvehekle skilpadda for deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det har ikke vært så mye respons på grytekluthekling ennå. Men hvis du er interessert skal jeg prøve å få skrevet ferdig mønsteret.

   Slett
 2. Bare å si fra om du trenger prøvehekler ;)

  SvarSlett