tirsdag 30. september 2014

Stor strikkestas på Sjølingstad

Hvis du følger med på noen av de samme bloggene som meg, har du skjønt at det skjedde noe spennende på Sjølingstad i helga. Gitte (fra koftegruppa på Facebook), har blogget om det her, frkSnupp har skrevet herAnn (Pinneguri), Wenche  (knitnetty) og Merete (Monstermønster) har også fortalt om helga på sine blogger. 

Noen vil kanskje hevde at Sjølingstad ikke er verdens navle, men for nesten nitti strikkedamer var det det nå i helga. Det var stor stas å treffe igjen folk som var på strikketreffet i april, folk jeg kjente fra Ravelry og bloggverden men ikke hadde truffet før, og andre strikkedamer jeg ikke visste om, men som også var fine folk!

Det var koftestas....


... med nye kofter - som Wenche, jeg og Ann fikk presentere. Unni var også der, men sin nye, fine Malsenkofte.  
.... og gamle kofter, der jeg tror denne hundekofta er min favoritt!

Det var vottestas....

med eventyrlige votter av og med Vottelauget. Var du ikke der, må du vente til vottedagen før du får se skattene....

Det var garnstas....


.... og i det helt tatt generell Sjølingstas. 

For meg var det toppers å treffe Merete Monstermønster for første gang, hun reiste mange flere mil enn meg, og kom i lokalavisa. Her knipser hun Wenche, Ann, meg og Unni, i våre nye kofter, Dala-Selbukofte, Loppa, Singe-linge-lang og Malsenkofta


Det var også veldig hyggelig å treffe Unni for første gang, fra Malsen og mor. Elle-Melle var også der, hun prøvestrikket Next year in Lerwick, og den ble så fin!  Tone Takle fikk jeg også treffe, hun lagde "Strikk til barn" for over tjue år siden, en bok jeg har strikket fra og bladd i like lenge. Sikkert fler jeg burde nevne, men om dette innlegget skal bli publisert i kveld, må jeg sette punktum her. 

Tusen takk til Sjølingstad for et strålende arrangement, og takk til alle som var der for den gode stemningen! Håper å treffe dere igjen en annen gang!

3 kommentarer:

  1. En fantastisk helg - koselig å se deg igjen!!!

    SvarSlett
  2. For ein flott tur de har hatt :)

    SvarSlett
  3. Det må jo bare bli stor stas når så mange strikkeglade damer samles en hel helg til inspirasjon og glede!!

    SvarSlett