fredag 31. juli 2015

Sjølingstadkofta

Husker dere Sjølingstadluene? Mitt gratismønster i anledning strikkedagene Sjølingstad Uldvarefabrik i september. Jeg ble så fornøyd med eikebladene mine at jeg fant ut at jeg måtte gjøre noe mer med dem. Kanskje ei kofte? I så fall måtte det bli i Sjølingstadgarn, så klart. Jeg bestilte garn, som kom sporenstreks i posten - Sjølingstad 2-trådsgarn. Dere som følger meg på Instagram har sett noen små glimt. Fine farger, eller hva? 

Jakka strikker jeg ovenfra og ned, her har jeg begynt på kragen under en hyggelig kveldstur i parkkafeen. Videre er det forkorta rader i nakken, og rund sal. 


Det er mye mønsterstrikk, slyngroser, eikeblader og fugler. Knappestolpene strikkes på, ovenfra og ned, og så strikkes vrangborden nederst til slutt. Der er jeg nå. Så det er godt håp om at jeg blir ferdig til Sjølingstadtreffet i september. 

 

10 kommentarer:

 1. Så nydelig! Det må være et garn med fargeskift dette? Flinke deg, slik strikking trenger konsentrasjon, ikke noe parkstrikking på meg det der! Happy Knitting!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Nå var det bare vrangborden jeg strikka i parken, da! Garnet er ensfarga, veksler mellom to og tre forskjellige mønsterfarger.

   Slett
 2. Så vakkert! Gleder meg til å se mer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Gleder meg til å kunne vise fram mer etterhvert.

   Slett
 3. Så gøy!!! Gleder meg masse til å se!!!!

  SvarSlett
 4. Fantastisk... deilig mønsteret... super farger. Riktig fint med lua. Gleder meg å se... og kanskje vi strikker også... strikke digge :-)))
  God helg deg. Klem fra Viola

  SvarSlett
 5. Det er så inspirerende vakkert og spennende. Gleder meg til å se hele jakka
  Caroline/croneline

  SvarSlett
 6. Så nydelig! Gleder meg til så se den ferdig koften :-)

  SvarSlett
 7. Nydelig,kommer det mønster på denne?😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det jobbes med saken. Men blir ikke i år...

   Slett