tirsdag 8. april 2014

Supre sørlendinger, sol, strikking og Sjølingstad!

Ja, det kom vel noen regndråper også, men det merka vi knapt. Og vi, det var altså Ann Myhre, alias Pinneguri, og meg selv, som begge var stolte over å bli invitert til å fortelle litt om oss selv og designene våre på strikkelørdagen på Sjølingstad.

Mandal, Rogna og Adolph Tidemands bro
Torsdag ble vi møtt i Kristiansand av en strålende FrkChili, og vi fikk med oss to garnbutikker i Kristiansand, samt strikkekafe, før ferden gikk videre til Sjølingstad og innkvartering i disponentens gamle bolig. Garnbutikkene Karmin Garn og Den Blaa Dør i Kristiansand var absolutt verdt et besøk. Og det var veldig hyggelig å treffe sørlendinger på strikkekafe! Her et bilde av to sinnasaujakker og deres eiere, fra venstre prøvestrikker FrkChili og designer Pinneguri:

På strikkekafe i Kristiansand. Takk for sist!

Fredag var det omvisning på Sjølingstad, det var sjølingstas, som Ann sier. Ann har forøvrig skrevet om helga her.


Formidlingsleder Judith forteller om garnfarging


Og så kom den store dagen, Strikkelørdagen. Mange hyggelige og interesserte strikkedamer, en flott strikkeutstilling, velorganisert opplegg og en fin ramme omkring arrangementet med Sjølingstad Uldvarefabrik.

Morsomt å se tre versjoner av Next year in Lerwick!

Detalj fra utstillingen.
Den holder åpent til 15. april,
så benytt anledningen om du har mulighet!

Silje fra Husfliden i Mandal
viser fram Mandalsvotten

En utrolig trivelig og inspirerende helg. Kom hjem med sekken full av garn og hodet fullt av ideer. Mer om det siden. Takk til alle som gjorde helga til en stor opplevelse, og kanskje vi ses på et nytt strikketreff til høsten?

3 kommentarer:

  1. Tusen takk for besøket - og så kjekt å møte deg Tori!!!

    SvarSlett
  2. Hørtes spennende ut! Skulle gjerne vært der - kanskje til høsten?

    SvarSlett