søndag 16. februar 2014

Og her strikker jeg

Sigrid viste fram hvor hun strikker for litt siden. Merete hengte seg på. Siden har mange andre vist fram hvor de strikker.

Jeg strikker gjerne på kurs og møter og andre steder, men tross alt mest hjemme. Strikkestashet mitt er spredt rundt her og der - jamfør bloggens navn.


Ofte blir det jo i sofaen foran TV'en, men ellers er dette min yndlingsstol, der jeg gjerne strikker når jeg hører på podcast. Sist lyttet jeg til siste episode av Stickpodden


I dag er det teststrikk for Pinneguri, Damejakka Bislettbekken. Detaljer på Ravelry.

12 kommentarer:

 1. Aha! Moro å få en forklaring på bloggnavnet, jeg trodde det var en forkortelse av noe slag :) Takk for at du slang deg med, du og!

  SvarSlett
  Svar
  1. Strengt tatt var det først bare et brukernavn jeg fant på på Flickr, navnet mitt først og så baklengs etterpå, og så skjønte jeg etterhvert at det var ganske passende på meg som gjerne sprer nøster og diverse både her og der... Og så har det bare blitt der.

   Slett
 2. Ja, "Stickpodden" har eg også byrja å høyre på her i strikkehjørnet mitt! Men du klarer vel ikkje å sjå på TV samtidig som du strikkar på den avanserte Pinneguri-jakka ...? Og er det ei bille eg skimtar der mellom blomstrane? Spennande! Gler meg til å sjå det ferdige resultatet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ei bille, ja. Og så kommer det an på hva som er på TV, men det går stort sett greit. Det er overraskende lett å følge mønsteret selv om hver omgang er ulik. Blir fin, tror jeg. Garnet er Pickles pure wool.

   Slett
 3. Så herlig er mønsteret og fargene fra damejakka bislettbekken - jeg er spennende og jeg mener riktig for meg også :-)
  Masse moro med strikke ønskers - naturlig jeg strikker veldig gjerne med musikk eller TV - med TV jeg strikker fin punktumvotter - for dinne votter jeg kunne bare strikker med musikk. Tusen takk for din fint mønster. Ha en riktig fin søndag og hjertelige hilsen fra meg.

  SvarSlett
 4. Det er så koselig å se alle strikkestedene rundt omkring:)
  Jeg tenker mitt strikkested også kommer på blogg om litt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant? Titter gjerne innom hos deg også :-)

   Slett
 5. Så koselig hos deg, takk for titten! Har nettopp blogget om min krok også!

  SvarSlett
 6. Så koselig strikkekrok du har. Takk for titten!

  Jeg har forresten en liten gi-bort om du vil slenge deg med :-)

  SvarSlett