søndag 2. februar 2014

Hjemme igjen


For et snaut år siden fikk jeg prøvestrikke et vognteppe for Pinneguri, "Vognteppet Fair Isle". Nydelig mønster i nydelige farger, spør du meg, nøye plukket ut av designeren. Hun har også tatt vakre bilder av teppet, ta en titt her. Og nå er teppet kommet hjem til meg igjen!

Jeg har ingen vogn og ingen baby, men teppet er så fint at jeg vil ikke gi det fra meg. Noen av de andre teppene fra vognteppemønstrene til Pinneguri, er gitt bort, men så snill er altså ikke jeg. Kanskje et barnebarn kan få glede av det en gang i framtida, men foreløpig varmer det mine føtter, og jeg synes det blir vakrere jo mer jeg ser på det, nesten så det gløder i gulfargene. Bildet over stemmer ganske bra med virkeligheten fargemessig. Bildet under viser mønsteret i svart-hvitt, en nyttig øvelse for å se på kontraster lys/mørk når man strikker med farger. 


A propos farger - jeg har slengt med med på Regnbuestrikk i februar, også i regi av Pinneguri. Det skjer i Ravelrygruppa hennes. 


Bli med du også, da vel! Les mer på bloggen til Pinneguri.

6 kommentarer:

 1. Ja, det var fint!
  Jeg forstår godt at du ikke vil gi det bort, så fint og så mye arbeid. selv om det ikke er et stort teppet kan små tepper varme stort, både knær og hjerte:)
  Regnbuestrikkk i februar høres spennende ut! Jeg gleder meg til å se hva som kommer fra deg og alle de andre som er med, noe fargerikt og flott blir det garantert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, elle-melle! Og regnbuestrikk blir morsomt, ja!

   Slett
 2. Vakkert teppe! Du kan jo strikke flere, i ulike mønstre, så du dekker hele skrotten! Og hvorfor er det bare babyene som skal ha det fine??

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du kan så si, Anne, vi voksne trenger også noe pent. Men jeg tror ikke det blir noe mer teppestrikk på meg helt med det første.

   Slett
 3. Jeg skjønner godt du ikke vil gi fra deg dette - det er et nydelig teppe!

  SvarSlett