tirsdag 23. mars 2021

Påskesamstrikk av Trøstevest

Mønsteret på TRØSTEVEST er publisert!  Har du lyst til å være med på påskesamstrikk av vesten? Finn fram restegarnet ditt og la deg inspirere. Det er lov å tjuvstarte nå - så kanskje du har ny vest til påskeaften. Har du en fargepalett du har lyst på? Eller grubler du over farger? Det kan være lurt, - og morsomt, å finne et bilde med farger du liker, og plukke fra det. I mønsteret er det svart/hvitt diagrammer du kan fargelegge med dine farger om du vil. Det er også fire av mine fargeforslag.  Hva med et eget fargediagram med dine farger? De fem første som deler et bilde med ønskefarger i Facebook-gruppa mi (og kjøper mønsteret), får sitt eget fargediagram basert på bildet. Spennende? Håper det! Mønsteret finner du på Ravelry og på Payhip. Bruk emneknaggen #trøstesamstrikk på Instagram.

Det er så mange fine fargepaletter blant teststrikkerne, her er ett eksempel til: 

tirsdag 9. mars 2021

Trøstevest ... kommer snart

Ett år med pandemi ... og mange kan trenge litt trøst i denne tida. 

Shetland Wool Week 2020 måtte avlyses. Selv om jeg ikke hadde tenkt meg dit var det en litt trist beskjed å få i fjor vår at det ikke ble noe av i det hele tatt. Det var da denne vesten ble til. Ullgarn i vakre farger kan være både til trøst og adspredelse, og fra restegarnskurven og tidligere turer til Shetland kom inspirasjonen til denne vesten. Til mønsterstrikk er restegarn en liten skatt, og jeg tror nok mange har nok garn liggende til både en og to slike vester. 


Her er noen av vestene som mine flinke teststrikkere har strikka. Mønsteret kommer rett før påske, og da tenkte jeg å invitere til en liten påskesamstrikk hvis noen har lyst.